Oferta de mai sus este pentru luna iunie, insa daca v-ati programat concediul pentru luna lui cuptor, atunci ofertele incep de la 250 de euro/persoana pentru o vacanta de 8 zile in Hurghada (Egipt). Cazarea se face tot la hoteluri de trei stele, pentru cele de patru, tarifele urcand la 330 de euro. Partea buna este ca la aceste preturi veti beneficia de regim all-inclusive.

Pentru luna august, preturile cresc din nou. Astfel, o excursie de o saptamana in Egipt la un hotel de trei stele, in regim de demipensiune, are preturi de pornire de 319 euro/persoana.

Daca vreti sa va petreceri sejurul la un hotel de patru stele, atunci trebuie sa va scotociti prin buzunare de cel putin 420 de euro/persoana. In timp ce, pentru un sejur la cinci stele, pretul urca la 470 de euro/persoana, insa atat la patru cat si la cinci stele veti avea regim all-inclusive.

Contrar sezonului estival romanesc, in Egipt, cele mai piperate preturi se mentin si in luna seprembrie, si chiar se poate observa o usoara crestere de circa 10%-15% fata de cele din august.

Asadar, pentru unitatile de cazare de patru si cinci stele, trebuie sa platiti de la 430 la 500 de euro si chiar mai sus. Unde mai pui ca la aceste tarife primiti doar demipensiune si nu all-inclusive.