Cea mai tentanta oferta este pentru a treia insula ca marime din Thailanda, Koh Samui. Tariful unei excursii de sapte nopti este de 845 de euro/persoana. Oferta este valabila peste perioada 27 iulie - 5 august, insa daca va grabiti si reusiti sa va rupeti o saptamana de la serviciu pana la sfarsitul lunii iunie, pretul scade si este de 790 de euro/persoana.

Sau poate vreti sa incercati taramul african…promotia pentru Zanzibar este de la 1.500 de euro pentru 9 zile. Cazarea se face la hoteluri de 3 stele, iar perioada de valabilitate este 11august - 20 august.

Mergem acum in Maldive: pentru o saptamana de cazare va trebui sa platiti 1.020 de euro de persoana, insa aveti asigurata cazarea in hotel de cinci stele. Totodata, daca aveti posibilitatea sa va prelungiti vacanta pentru ca la cele 7 nopti de cazare mai primiti bonus alte doua.

Desi este la promotie, ramane una dintre cele mai costisitoare oferte din aceasta vara. Este vorba despre arhipelagul insulelor Galapagos, din Ecuador. Sejurul este de 9 nopti de cazare, dar costa…4.400 de euro de persoana.