Agentiile de turism romanesti s-au pregatit cu oferte pe alese pentru fericitul eveniment. Preturile insa nu sunt, cel putin la prima vedere, atat de mici precum ar trebui pentru aceasta perioada de criza.

Totusi sa nu uitam ca vorbim despre cantareata americana Lady Gaga, care se bucura de un succes international rasunator, fiind castigatoare a 3 premii Brit Awards si avand sase nominalizari la premiile Grammy.

Concertul la Budapesta, care face parte din turneul "The Monster Ball", se va desfasura pe Papp Laszlo Budapest Sportarena in 7 Noiembrie 2010.

Sa trecem in revista ofertele!

Propunerile de "sejururi" ale agentiilor de turism romanesti pornesc de la 127 de euro.

In aceasta suma, intra cazarea pentru trei nopti la hotel de trei stele si bilet la categoria a 4-a.

O varianta destul de avantajoasa este sa alegi un hotel de patru stele, doua nopti cu mic dejun inclus si bilete tot la categoria a 4-a ca si in varianta de mai sus, dar in plus, ai transport cu autocarul inclus, iar totul costa 199 de euro.

Oferta completa de bilete si cazari o gasesti pe www.infoturism.ro!

Daca ai prefera sa mergi pe cont propriu, eventual cu masina personala sau impreuna cu mai multi prieteni si sa cautati o cazare mai ieftina, exista si varianta in care va puteti cumpara biletele singuri.

Ar mai fi si varianta asta!

La sfarsitul anului 2009, diva pop si-a lansat cel de-al doilea album "The Fame Monster", de pe care a promovat hitul „Bad Romance”, pornind si intr-un nou turneu, "The Monster Ball Tour".

Daca ratati concertul de la Budapesta sau din diverse motive nu puteti merge, exista si varianta in care puteti merge altul pentru ca show-ul continua!

Urmatoarea varianta ar fi insa concertul de la Viena.

Pasiunea cantaretei pentru costume extravagante si show-uri sofisticate a dus-o pe artista de nu mai putin de patru ori la faliment, potrivit propriilor declaratii.

Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale carui videoclipuri au depasit un miliard de vizualizari pe site-ul YouTube, informeaza contactmusic.com.

In ultimele luni, excentrica artista americana a avut parte de o concurenta acerba din partea cantaretului canadian adolescent Justin Bieber, insa a reusit sa se impuna in aceasta competitie la sfarsitul saptamanii trecute.