Ai zice ca in Romania exista munte numai pe Valea Prahovei, daca te uiti la ofertele de case de vacanta prezentate la targ.

O singura firma, de pilda, are locuinte in opt localitati din zona, de la Banesti si pana la Predeal. Cei care nu tin, de exemplu, la spatiu, pot sa-si ia o garsoniera cu 13.000 de euro, daca pot trai un weekend in 13 metri patrati. O casa de vacanta adevarata, cu parter si mansarda, semimobilata depaseste, insa, 50.000 de euro.

Daca nu tineti mortis sa vi se puna masa sau sa vi se faca dimineata patul, gasiti oferte la bloc si in Sinaia. Garsoniere de la 50.000 la 70.000 de euro, apartamente cu doua camere pana in 130.000 de euro sau duplexuri cu 180.000 de euro.

Iar daca v-ati cam plictisit de concediile in Romania, gasim oferte in Germania. Mai exact, in sud-estul tarii, in landul numit Saxonia, la granita cu Cehia si Polonia.

Regiunea este impartita in zece districte, iar cele mai multe oferte le gasim in Vogtland. Pentru 10.000 de euro puteti fi proprietarul unei casute aliniate, in stil nemtesc, cu altelele. E drept ca vilele sunt foarte vechi, dar n-au bulina rosie, iar cu putina renovare pot fi locuite fara probleme.

Targul este deschis pana duminica la Palatul Parlamentului din Capitala.