Targul Holiday Market se va desfasura intre 17 si 20 martie, la Palatul Parlamentului din Capitala. ANAT estimeaza vanzari de pachete turistice in valoare de peste 600.000 euro la acest targ.

Estimarile optimiste se bazeaza pe cresterea cererilor de pachete din agentii, la inceputul acestui an.

"La prima editie a targului am inregistrat vanzari de pachete turistice in valoare de circa 500.000 de euro. Pentru acest an ne asteptam la o crestere cu 20%", a spus presedintele ANAT, Corina Martin.

A doua editie a targului international de turism Holiday Market, organizat de ANAT, va oferi publicului ofertele speciale "Early Booking" atat pentru destinatii romanesti cat si pentru cele externe.

Holiday Market va reuni pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, peste 100 de expozanti, printre care agentii de turism, birouri de turism ale unor tari, prezente in Romania, parteneri straini ai agentiilor romanesti din state precum Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel sau Turcia, dar si asociatii de promovare a turismului regional, printre care Delta Dunarii, Maramures, Bucovina, Brasov, Sighisoara, Sibiu, Prahova, Rasnov, Gorj.

Prezente la targ vor fi si autoritatile locale.

In plus, cu un stand propriu va participa si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.