Bentley face angajari dupa un an mult mai bun decat aratau prognozele. Este una dintre companiile de lux care impreuna cu Ferrari, Rolls Royce si Bugatti profita de criza in loc sa se planga de ea. Clientii cu bani au si mai multi bani in criza, iar asta se vede in vanzarile brand-urilor de lux.

Sistemul de aplicare este simplu. Intrati pe site si completati un formular de inscriere. Cu asta incepe examenul de angajare. Urmeaza alti pasi de bifat, niste interviuri online si unul direct, decisiv, pe cheltuiala companiei.

Programul se numeste Apprenticeship (ucenicie), iar posturile care trebuiesc ocupate sunt in domenii pentru care aveti nevoie de calificare speciala, dar si unele in care priceperea in anumite domenii ii poate ajuta pe candidati sa obtina postul.

Joburile scoase la concurs sunt de inginer junior, maistru tamplar, croitor, diversi tehnicieni, lucratori comerciali si HR. Salariul este stability dupa perioada de training, apoi marit de ziua angajatului. Pachetul contine si 34 de zile libere, acces la restaurant si la sala de fitness, contributiile la stat si posibilitatea cumpararii unei masini in termini foarte buni.

Informatiile despre posturile valabile si conditiile de angajare le gasiti aici.