Marea Britanie

In Marea Britanie sunt disponibile mai multe posturi de asistent medical. Exista cate un post vacant in Hampshire si Kent, pentru care se cer doi ani de experienta si inregistrare la Nursing&Midwifery Council, plus cunoasterea limbii engleze la nivel mediu. Durata contractului este nelimitata, iar salariul oferit este de 13 lire/ora. 

Alte cinci posturi de asistent medical sunt disponibile in regiunea Norfolk, pentru ingrijirea persoanelor in varsta si administrarea tratamentului prescris de medici, programul fiind de 40 de ore pe saptamana, inclusiv noaptea si in weekend. Este necesara inregistrarea la Nursing&Midwifery Council, cel putin sase luni de experienta si cunoasterea limbii engleze la nivel avansat. Si pentru aceste posturi, contractele sunt pe perioada nedeterminata, iar salariul oferit este cuprins intre 12 si 24 de lire brut/ora. 

In Irlanda, este vacant un post de inginer software la Dublin, pentru care se cere limba engleza fluent, diploma in informatica sau experienta echivalenta, experienta in inginerie software si/sau administrarea sistemelor, experienta in construirea instrumentelor si cadrelor din procese complexe automatizate, abilitati excelente de comunicare, de scripting (in special Python, Ruby, Bash) si de Unix/Linux, precum si cinci ani de experienta.

Angajatorul ofera un salariu anual de 55.000 de euro si asigura evaluarea anuala a performantelor, asigurare medicala, contributii la pensie, bonus anual generos, program flexibil de lucru si 25 de zile de concediu de odihna platit. 

Norvegia

In orasul Bergen, este liber un post de bucatar preparate indiene. Se cer diploma de bucatar in bucataria indiana, experienta de 5-10 ani, iar cea de lucru in bucatarii europene cu specific indian constituie avantaj. 

Malta

Zece posturi de ingrijitori cladiri si camere sunt vacante in Malta, pentru ocuparea lor fiind necesare cunostinte de limba engleza la nivel minim, salariul oferit fiind de 162,19 euro/saptamana. 

Belgia

Aici poate fi ocupat un post de expert senior sofer inteligent si sisteme de trafic, care sa fie responsabil tehnic in mai multe proiecte de cercetare orientate spre client in industrie, in domeniul vehiculelor ecologice si eficiente energetic (CEEV). Candidatii trebuie sa aiba cunostinte bune de limba engleza. Contractul oferit este permanent, iar salariul variaza intre 45.000 si 60.000 de euro brut anual. 

Tot in Belgia, este vacant un job de expert curatare si eficienta energetica a vehiculelor, care sa fie responsabil tehnic in mai multe proiecte de cercetare orientate spre client in industrie, in domeniul vehiculelor ecologice si eficiente energetic (CEEV). Angajatorul cere cunoasterea limbii engleze si ofera un salariu anual de pana la 60.000 de euro brut.

Detalii despre ofertele de munca de mai sus gasiti AICI.