Cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Danemarca, angajatorii avand 21 de posturi pentru medici, dintre care cinci pentru radiologi si cate doua pentru specializarile radiologie mamara, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie si medicina interna.

Medicii care vor sa lucreze in Danemarca trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza sau germana. Salarizarea se va face conform contractului colectiv in domeniu, salariul de pornire in primele luni (cand sunt programate si cursuri de limba daneza) fiind de aproximativ 6.000-7.000 de euro brut pe luna. Salariul va fi majorat in functie de calificare, experienta si functia ocupata. Detalii despre oferta de angajare gasiti AICI.

In Suedia sunt oferite un post pentru medic reumatolog si un altul pentru specialist in endocrinologie - diabet zaharat. Ambele posturi sunt pentru Spitalul judetean Kalamar, care deserveste aproximativ 140.000 de locuitori si are relatii foarte bune cu alte unitati de reumatologie din regiune. Angajatorul nu specifica nici salariul oferit, nici perioada contractuala. Detalii AICI.

In Norvegia sunt anuntate doua posturi de muncitor pentru o firma mica de constructii industriale si agricole. Persoanele interesate trebuie sa aiba certificat de calificare intr-o meserie din domeniul constructiilor, experienta in munca, sa poata lucra in echipa si sa vorbeasca fluent limba engleza. Salariul oferit este cuprins intre 21 si 28 de euro de brut pe ora, in functie de experienta si calificari. Durata initiala a contractului este de un an, cu posibilitate de angajare permanenta. Oferta de angajare AICI.

O alta tara care are o oferta foarte variata de locuri de munca este Franta. Un restaurant cu specific marocan din localitatea Divonne les Bains cauta un bucatar pentru o perioada de sase luni. Candidatii trebuie sa vorbeasca limba franceza, salariul oferit fiind de 2.200 de euro lunar.

Un alt restaurant, din Voiron, are disponibil un post de ajutor bucatar. Angajatorul solicita experienta de trei ani in domeniu sau calificare, precum si cunoasterea limbii franceze. Salariul oferit este de 1.600 de euro pe luna, iar contractul este pentru sase luni.

In regiunea Les Avanchers-Valmorel, un restaurant cauta, pentru o perioada de trei luni, sef de sala, acesta urmand sa fie platit cu 1.830 de euro lunar. Pentru ocuparea acestui post angajatorul solicita experienta in domeniu de doi ani sau calificare si asigura locuinta.

Un hotel din Annecy angajeaza un valet sau o camerista care sa aiba cel oputin un an de experienta. Perioada contractuala este de sase luni, iar salariul oferit de 9,5 euro pe ora.

Tot in Franta se cauta un mecanic de masini agricole, in regiunea Laval-d'Aix. Candidatii trebuie sa aiba experineta de cel putin un an si sa vorbeasca limba franceza. Contractul este pentru perioada nedeterminata, iar salariul este cuprins intre 9,69 si 10,70 euro pe ora.

In regiunea Rhones Alpes este disponibil un post de menajera, ingrijire copil, pentru care se asigura cazare si masa, salariul fiind de 13.000 de euro pe an. Angajatorul cere candidatelor sa aiba experienta cel putin doi ani si sa vorbeasca limba franceza. Oferta completa de joburi in Franta o gasiti AICI.