Potrivit sursei citate, in Spania sunt scoase la concurs 801 locuri de munca, din care 800 pentru muncitori necalificati in agricultura si un loc pentru un maseur.

In Germania sunt oferite 252 locuri de munca, cele mai multe pentru asistent medical, electrician montator si ospatar, in timp ce Marea Britanie ofera 110 locuri de munca, cele mai multe pentru ingrijitor persoane la domiciliu.

Tot prin intermediul retelei EURES Romania, angajatorii pun la dispozitie 60 locuri de munca in Italia, 57 locuri de munca in Suedia si 50 locuri de munca in Cehia.

Slovacia ofera 37 de locuri de munca, Norvegia - 36 de locuri de munca, Lituania - 27 de locuri de munca, Bulgaria - 10 locuri de munca, Finlanda - 9 locuri de munca, Croatia - doua locuri de munca si Austria - un loc de munca.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.