Wizz Air recruteaza insotitori de zbor. Candidatii se pot prezenta miercuri, 26 februarie, incepand cu ora 9:00, la Aeroportul International Craiova – terminalul plecari, pentru o serie de interviuri, anunta compania intr-un comunicat remis Incont.ro.

“In 2013 am lansat primele zboruri din Craiova. In parteneriat cu Aeroportul International Craiova si Consiliul Judetean Craiova vom inaugura in aceasta vara a 5-a baza Wizz Air din Romania, cu 4 noi rute disponibile pentru clientii nostri din Oltenia – Bologna, Roma Ciampino, Dortmund si Barcelona. Vrem un impact asupra pietei fortei de munca locale si nationale, prin crearea de locuri de munca directe si indirecte, in aviatie si in domeniile conexe”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Candidatii trebuie sa aiba peste 19 ani si o inaltime de peste 165 cm (fetele) si 175 cm (baietii). De asemenea, trebuie sa fie absolventi de liceu (minim) si sa vorbeasca fluent limba engleza. Viitorul insotitor de zbor trebuie sa stie sa inoate si sa poata ajunge la baza intr-o ora in perioada de stand by. Totodata, competentele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum si abilitatea de a lucra in echipa.

Compania ungara Wizz Air opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 300 de rute facand legatura cu 95 de destinatii din 35 de tari. In Romania, operatorul aerian are 12 aeronave alocate celor patru baze din Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures si Timisoara.

Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel international, in crestere cu 12%, iar la nivelul Romaniei traficul a totalizat 3,2 milioane pasageri, in crestere cu 14%, a anuntat, marti, operatorul aerian low-cost.