De exemplu, te poti angaja pe teritoriul norvegian din Antarctica, fie ca medic, fie ca bucatar sau mecanic.

Spitalele din zona cauta 50 de medici specialisti radiologi, cu minimum un an de experienta si care sa cunoasca limba engleza la nivel conversational. Cei care vor sa se angajeze nu trebuie sa fi avut cazuri de malpraxis in cariera medicala.

Salariul de incadrare depaseste 5.000 de euro, iar angajatorul ofera cazare, masa, transport platit si asigurare de sanatate.

Perioada de proba va fi de sase luni, iar dupa angajare medicii vor benefia de 5 saptamani de concediu platite pe an, de 4 luni platite pentru formare profesionala la fiecare 5 ani si de 2 saptamani platite pe an pentru participarea la congrese de specialitate.

La Centrul de Cercetare de la Troll, din Antarctica, se cauta bucatar, care va fi platit cu 2.000 – 2500 de euro pe luna. Candidatii trebuie sa stie limba engleza si sa aiba studii de specialitate si experienta in domeniu.

Postul presupune asigurarea cateringului pentru membrii echipei care lucreaza in centrul de cercetare si aprovizionarea pe toata perioada iernii.

Institutul Polar Norvegian din Antarctica angajeaza mecanic pentru operarea si mententanta masinilor si a generatoarelor care produc energie electrica pentru statia de cercetare.

Salariul este cuprins intre 3.500 si 4.000 de euro, iar candidatii trebuie sa aiba studii de inginerie mecanica pentru vehicule grele.

Imbina utilul cu placutul: angajeaza-te in Insulele Caraibe!


Daca nici prin cap nu ti-a trecut vreodata ca ai putea sa-ti petreci o vacanta in Insulele Caraibe, acum poti chiar sa te si angajezi in insulele din Atlantic.

Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt pentru medici urologi, gastroenterologi, psihiatri sau neurologi.

Pentru salarii cuprinse intre 3.500 si 4.000 de euro, candidatii trebuie sa aiba o experienta de minimum 2 ani si sa cunoasca limbile franceza si engleaza.

Angajatorii din Caraibe mai cauta si anatomo-patologi, cu salarii de 3.000 – 3.500 de euro, pentru a lucra in laborator. Biletul de avion dus-intors este platit de angajator, la fel si cazarea si transportul pana la locul de munca.

In Caraibe isi mai pot gasi de munca dansatoarele, profesioniste sau neprofesioniste, pentru salarii cuprinse intre 2.500 si 3.000 de euro.

Atentie! Pentru a aplica pentru aceste posturi se apeleaza un numar de telefon cu suprataxa.

Nota: Salariile sunt exprimate in euro, pentru o transpunere mai simpla in lei, dar vor fi platite in coroane norvegiene, respectiv in dolari caraibieni (un dolar american este egal cu 2,7 dolari caraibieni).