Centrul de suport din Bucuresti ofera service pentru clientii Microsoft din companiile europene, iar specialistii angajati aici dezvolta tehnologii pentru acestia.

Compania cauta, in general, absolventi de facultate in domeniu, cu o experienta de pana la cinci ani, mai ales in cazul inginerilor. Microsoft angajeaza insa si romani fara experienta.

Compania are disponibile in Romania cateva zeci de pozitii vacante, printre care ingineri specialisti pe domeniul serverelor, dezvoltatori de software, specialistii SQL, Office.

Vezi AICI oferta completa de anunturi postate pe site-urile de recrutare!

Fa-ti practica la Microsoft!

Daca nu ai terminat inca facultatea, dar ai vrea sa te alaturi echipei Microsoft, ai posibilitatea sa intri intr-un program de internship pe care compania il pune la dispozitia celor interesati.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a face practica la Microsoft sunt sa fii student in an terminal la o facultate de profil sau sa fi absolvit-o in 2010, sa cunosti mai multe limbaje de programare, sa ai abilitati de comunicare si sa fii pasionat de tehnologie.

O data intrat in programul de internship, ti se va face o introducere in ceea ce inseamna munca la Microsoft, dupa care vei avea posibilitatea sa rezolvi mai multe probleme care tin de lucrul in domeniu.

Daca vrei sa fii in permanenta informat cu privire la toate posturile pe care Microsoft le scoate la concurs, atat in Romania, cat si in alte tari din lume, verifica site-ul oficial al companiei, unde ai toate joburile vacante, listate pe tari si pe specializari.

Vezi in materialele de mai jos oferta de angajare si in alte companii IT:

Companiile IT cauta specialisti! Vezi ce conditii pun pentru angajare!
Google angajeaza 6.200 de persoane! Vezi aici ce joburi se cauta in Romania!
Targu Mures, pe harta mondiala a IT-ului: IBM deschide oficial un centru de cercetare!