Cele mai multe locuri de munca se gasesc la Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila ca marime in Romania, dupa numarul de clienti. Vodafone are 34 de posturi libere la acest inceput de an, in urmatoarele orase: Alba-Iulia, Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Fetesti, Giugiu, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu si Timisoara.

Compania cauta administratori de site, consultanti in vanzari, casieri, recrutori, ingineri electronisti, promoteri si manageri de productie. Poti aplica aici pentru oricare din aceste pozitii sau pe vodafone.ro, la sectiunea cariere, pana la inceputul lunii martie.
 

Posturi la Orange

Orange scoate pe piata 19 posturi disponibile. Se cauta in special, reprezentanti de vanzari si dezvoltatori de afaceri, oferte deschise in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Roman si Ramnicu-Valcea.

Exclusiv in Capitala, compania de telecomunicatii cauta traineri de vanzari, analisti de credite, analisti de performanta, administratori de aplicatii, experti de date si dezvoltatori pentru relatiile cu clientii.

Alte locuri de munca puse la bataie de Orange, sunt in Constanta (dezvoltator incepator de afaceri), Piatra-Neamt (casier) si in Targu-Mures (casier). Cele mai multe dintre ofertele de angajare sunt pentru perioade nedeterminate, doar cateva dintre ele fiind disponibile pentru sase luni sau un an de zile.

Afla de aici toate informatiile legate de joburile disponibile.

Joburi pentru absolventii de marketing

Daca esti absolvent de marketing, management sau informatica, poti sa aplici pentru una dintre ofertele de munca de la Cosmote, un alt jucator important de telefonie mobila, de pe piata romaneasca. Posturi precum administratori de personal, consultanti de management, ingineri IT si reprezentanti de vanzari sunt disponibile in Bucuresti si in Timisoara. Daca te intereseaza una din cele noua pozitii deschise, poti sa aplici aici sau direct pe cosmote.ro, la sectiunea cariere.

Daca in schimb, cauti un post de contabil sau de operator call-center, poti sa aplici unul din cele 10 posturile disponibile de la RCS&RDS. Unul dintre cei mai mari operatori telecom locali angajeaza agenti de vanzari, contabili, ingineri electronisti si operatori call-center din orase precum Bucuresti, Botosani, Craiova, Iasi si Ploiesti.

In plus, daca ai un fizic placut, esti pasionata de sport si ai si ceva experienta in domeniul jurnalismului, poti sa aplici pentru postul de prezentatoare de stiri sportive pentru „Digi Sport”, canalul de televiziune al RCS & RDS.

Poti sa-ti depui CV-ul aici sau pe site-urile digisport.ro si rcs-rds.ro, la sectiunea cariere.

Ce trebuie sa faci ca sa lucrezi pentru o companie telecom?
 
“Un aspect important pentru obtinerea unui job este determinat de multe ori de atitudinea candidatului manifestata pe parcursul interviului – mai ales in cazul pozitiilor de entry level, unde urmarim identificarea potentialului ulterior de dezvoltare al unui angajat. De asemenea, este extrem de important ca specialistul de recrutare sa identifice in candidat valorile si principiile pe care o companie le promoveaza, astfel incat acomodarea noului angajat la mediu de lucru sa fie una naturala, asumata, si in acord cu propriile idealuri”, au declarat reprezentantii HR de la Orange Romania.