Printre companiile care participa la targ se numara PWC, KPMG, Microsoft, IBM, Oracle, Adobe Romania, Clarity Systems, Thales, Route 66, HP, Accenture, BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank, Genpact, WNS, Wipro Technologies, Nestle, JTI, Kraft Foods, Coca-Cola HBC, BAT, PepsiCo, Rompetrol, Dacia Groupe Renault, Renault Technologie Roumanie, Michelin.

Potrivit organizatorilor, numarul de oportunitati de cariera de la aceasta editie a crescut cu 30% fata de editia din toamna trecuta a evenimentului, cresterea datorandu-se planurilor de recrutare pe care le au marile companii in acest an.

Continuam sa angajam in 2010, in special in zona de dezvoltare web, si o sa avem cam 30-50 de pozitii deschise de-a lungul anului. Avem sansa sa lucram la integrarea ultimelor 2 achizitii Adobe – Omniture si Business Catalyst, si avem foarte multa munca interesanta – sper sa gasim candidati competenti, pasionati si cu potential”, sustin reprezentantii Adobe Romania, una dintre companiile participante.

Tragul “Angajatori de Top” va avea loc in perioada 23-24 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, iar intrarea se face pe baza preinregistrarii pe portalul www.hipo.ro. Targul va fi deschis vineri, 23 aprilie, intre orele 10.00 si 18.00, iar sambata, 24 aprilie, intre 10.00 si 17.00.