Country managerul companiei, Carlos Duarte, a declarat ca retailerul suedez H&M va angaja inca 100 de persoane in acest an, ajungand astfel la o echipa de 400 de persoane in cele opt magazine care vor fi deschise in 2011 in Romania.

"Deschidem opt magazine in acest an, dintre care cinci in Bucuresti si unul in Brasov in aceasta primavara, urmate de doua in Cluj Napoca si Timisoara. In prezent, avem o echipa formata din 300 de persoane si vom angaja alte o suta in acest an", a spus Duarte.

El a adaugat ca preturile din magazinele H&M din Romania vor fi apropiate cu cele din alte tari, cu mici diferente, in functie de unele taxe.

Country managerul H&M Romania a mai spus ca, in prezent, compania are ca obiective deschiderea celor opt magazine, impunerea brandului pe piata si nu obtinerea unei cote anume pe piata modei.

Potrivit site-ului oficial in Romania a retailerului de haine suedez, compania angajeaza in prezent asistenti de vanzari.

Cei care vor sa participe la selectie trebuie sa aiba minimum un an de experienta in domeniul servicii cu clientii, de preferat in retail, sa stie sa foloseasca o casa de bani si sa fie buni comunicatori si buni organizatori.

Compania atentioneaza ca cei care vor sa se angajeze la H&M trebuie sa fie disponibili pentru a lucra si in weekenduri, trebuie sa aiba abilitatea de a respecta termenele limita si de a gestiona in mod eficient timpul.

Recrutarea se face AICI, dupa ce iti creezi un cont pe site-ul H&M!

Vezi ce intrebari ti s-ar putea adresa la interviul de angajare!

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a fi angajat?

- Trebuie sa ai cel putin 18 ani ca sa candidezi pentru un post;
- Citeste descrierea completa a jobului care te intereseaza inainte sa candidezi, ca sa fii sigur ca intelegi si indeplinesti cerintele;
- Fa-ti documentarea despre companie, inainte de a trimite CV-ul, pentru a fi sigur ca este ceea ce vrei;
- Anexeaza intotdeauna un CV si o scrisoare de intentie cand candidezi pentru un job, pentru ca angajatorul sa-si faca o imagine completa a aptitudinilor tale;
- Pe baza aptitudinilor si a experientei tale, ti se poate solicita un interviu pentru un alt post decat cel vizat;
- Fii pregatit sa lucrezi intr-un mediu de lucru dinamic, dar si solicitant din punct de vedere fizic.

Primele doua magazine H&M din Romania vor fi deschise la Bucuresti pe 25, respectiv 26 martie.

Si pentru ca venirea suedezilor a fost indelung asteptata de pasionatii de shopping, preturile camasilor si rochiilor vandute de retailer vor avea preturi ce incep de la 39 de lei. Mai mult, daca te numeri printre primii 100 de clienti ai magazinelor vei primi un card cadou de 80 de lei.

Vezi AICI ce preturi vei gasi in magazinele H&M din Romania!

In prezent, H&M are in jur de 2.000 de magazine, in 37 de tari, in care lucreaza 76.000 de angajati.