Si sa nu va ganditi ca a fost joaca de copii: 10 oameni s-au batut pe un singur loc.

Doi cate doi, tinerii au intrat la interviul final, dupa ce au trecut deja printr-o preselectie dura. In urma ei au fost alesi in jur de 50 din aproximativ 500. Toti vorbesc perfect franceza si stiu cat de importanta este amabilitatea.

Talida este dispusa sa renunte la un post de relatii cu publicul pentru munca de sase luni la Disneyland. Dupa 30 de minute a iesit razand. A trecut interviul si a primit un post la rezervari bilete. Floris, care a mai lucrat in parcul din Paris in 2003 ca ospatar, stie ca la Disney trebuie sa stii sa faci de toate.

Indiferent daca esti receptioner, bucatar, animator, majordom sau ghid pentru turisti, ramai cu mai mult de 800 de euro pe luna dupa ce platesti taxele catre stat si cazarea.

Contractele semnate au durate cuprinse intre sase luni si un an si jumatate.

Recrutarile au inceput la finele lui ianuarie

Compania care detine parcul de distractii Disneyland din Franta a lansat o campanie de recrutare pentru 3.000 de angajati, potrivit HR Magazine. Campania vizeaza mai multe tari din Europa, printre care si Romania.

Interviurile de angajre se vor desfasura in Italia, Spania si Anglia, iar contractele, cu durata de un an, se vor semna in luna februarie.

Campania vizeaza tari ca Finlanda, Suedia, Estonia, Danemarca, Spania, Italia, letonia, Lituania, Anglia, Bulgaria, Romania, Polonia si Franta.

Candidatii trebuie sa aiba peste 18 ani, sa cunoasca foarte bine limbile engleza si franceza. Dintre sezonierii angajati anul trecut, 400 au semnat contracte permanente.

Potrivit reprezentantilor parcului, cei 14.000 de angajati de la Disneyland provin din 100 de tari diferite. In 2010 au fost angajati 2.500 de oameni, in vanzari, catering sau servicii de suport.

Vezi AICI cum poti sa te angajezi!