"Nu l-am demis pe Florin (Citu - n.red.). Am o parere foarte buna despre el ca si macroeconomist. Este pur si simplu o problema interna a bancii, este o reorganizare. Am reorganizat activitatea in commercial banking si am restructurat pozitia pe care o detinea si i-am oferit alta pozitie. Pozitia de director de trezorerie nu o mai avem, dar cred ca aceasta este o problema intre angajat si angajator, si nu publica. I-am oferit mai multe posibilitati, atractive, dar este o optiune absolut personala", a spus Negritoiu.

Trezoreria a fost inclusa in segmentul de commercial banking si toate cele trei departamente din trezorerie sunt conduse de Mihaela Bitu.

Intrebat cum apreciaza proiectul privind noul Cod al Muncii, Negritoiu a spus ca nu are impact major asupra bancii intrucat personalul este stabil. "Sa vedem cum functioneaza o pozitie de director de trezorerie impusa de instanta", a adaugat Negritoiu, zambind.

Pe de alta parte, Negritoiu a afirmat ca trezoreria a avut una dintre cele mai importante contributii la profitul din 2010, desi veniturile au fost mai mici comparativ cu 2009, cand au inregistrat o crestere substantiala atat la ING, cat si in restul sistemului bancar.

Florin Citu a declarat marti ca a fost concediat din pozitia de director al trezoreriei, decizie pe care o considera abuziva si pe care o va contesta in instanta.

"Am o relatie foarte buna cu ING Bank si sper ca dupa decizia instantei sa-mi reiau locul de munca", a spus Citu.

Citu va fi reprezentat in instanta de prodecanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne.

El lucreaza la ING Bank din 2006, ocupand initial pozitia de economist-sef al bancii, iar ulterior a fost promovat ulterior in pozitia de director al Trezoreriei si co-director Piete Financiare.