Patronul firmei la care lucreza femeia sustine ca programul de lucru al acesteia era de opt ore, plus o ora pauza de masa.

Potrivit companiei la care femeia lucra, aceasta are 34 de ani si ultima oara a fost supusa unui control de medicina muncii in luna decembrie a anului trecut, in urma caruia a obtinut rezultatul "apt".

Din primele analize efectuate la Spitalul Universitar, acolo unde angajata a fost internata in coma, reiese ca aceasta sufera de o inflamare a muschiului inimii, cauzata de o infectie. Reprezentantul spitalului, medicul Bogdan Popescu, a declarat ca deocamdata nu au fost descoperite semne de surmenaj fizic, dar ca pacienta va fi supusa si altor analize.

In urma cu trei ani, o tanara angajata a unei multinationale a murit din cauza suprasolicitarii de la serviciu.

Un sondaj realizat de site-ul de recrutare Myjob, dat publicitatii ieri, arata faptul ca peste jumatate dintre romani raman zilnic la serviciu dupa terminarea programului, iar alti 12,67% fac ore suplimentare de cel putin doua ori pe saptamana.

Mai mult, 28% dintre angajatii romani fac ore suplimentare doar cand li se solicita explicit acest lucru. Aproape doua treimi dintre angajatii cu experienta in munca si in varsta de peste 45 de ani fac zilnic ore suplimentare, in timp ce tinerii pana in 30 de ani se situeaza sub medie, cu 49%.
Tu faci ore suplimentare la serviciu? (91 voturi)
Nu
30.77% 28 voturi
Da, intre una si doua ore
25.27% 23 voturi
Da, intre doua si trei ore
9.89% 9 voturi
Da, mai mult de trei ore
34.07% 31 voturi