Pe lista se afla, printre altii, Elena Basescu, Adrian Severin si Daciana Sarbu.

In anul de care ne-am despartit, Elena, mezina presedintelui Traian Basescu, a cheltuit cu masura si a reusit sa puna deoparte 23.000 de euro, potrivit declaratiei de avere. In plus, si-a cumparat ceasuri din argint si bijuterii de 2.500 de euro.

Pentru europarlamentarul PSD Adrian Severin 2010 a fost un an imbelsugat. A reusit sa economiseasca aproape jumatate de milion de euro.

Gigi Becali nu si-a publicat pana acum declaratia de avere, desi termenul a expirat pe 1 ianuarie. Va avea insa ce completa. La sfarsitul anului 2010 a vandut doua hectare de teren pe care a incasat 10 milioane de euro.

Nici Daciana Sarbu, sotia liderului PSD Victor Ponta, nu sta rau. Potrivit declaratiei de avere, si-a mai ridicat o casa de vacanta in localitatea Cornu. De asemenea, a reusit sa puna deoparte aproximativ 74.000 de euro.

O crestere considerabila a averii gasim la europarlamentarul PNL Adina Valean, sotia presedintelui PNL Crin Antonescu. Din 2009, de cand a preluat mandatul, doar valoarea contului in euro a crescut cu peste 200.000 de euro. In plus, mai detine bijuterii din aur cu diamante de 10.000 de euro.

Nici colegului de partid Cristian Busoi nu i-a mers prea rau. In 2009 dupa plecarea la Bruxelles si-a cumparat acolo un apartament. In plus, anul trecut si-a mai cumparat cateva ceasuri si bijuterii in valoare totala de 17.000 de euro.

Altii insa nu au reusit sa puna mai nimic deoparte. De pilda, conturile europarlamentarului PSD Corina Cretu s-au micsorat cu cateva mii de euro.