Participantii in piata si autoritatile de reglenentare au decis sa inchida bursa, deoarce uraganul va face dificila asigurarea sigurantei angajatilor.

Pietele de obligatiuni vor deschide normal, dar se vor inchide la pranz.

Initial, Wall Street s-a pregatit sa respecte programul de lucru luni, insa cu personal redus, cazat in hoteluri in apropierea locurilor de munca si cu sustinerea birourilor companiilor din alte orase. Sistemul de transport in comun din New York a fost inchis duminica seara, iar zeci de mii de angajati sunt nevoiti sa ramana acasa. Aproape 8,5 milioane de persoane folosesc zilnic sistemul de transport al Autoritatii Metropolitane de Tranzit.

Bancile de pe Wall Street si-au activat planurile de urgenta, pregatite dupa atacurile de la 11 septembrie 2001. Bancile au cazat la hotel angajati cheie, inclusiv unii traderi, si se bazeaza mai mult pe personalul care locuieste in apropierea sediilor.
Nu este clar, inca, daca planurile au fost schimbate.

Uraganul Sandy este asteptat sa ajunga pe coasta de Est a SUA luni noaptea, cu ploi torentiale, vant puternic, inundatii de proportii si intrerurperi in alimentarea cu curent electric.