" Vreau s-o fac din dragoste...E prima oara pentru mine....Din ce arata cartile, chiar va fi din dragoste!"

Vladimir Putin spera sa fie el alesul. Ca presedinte, fireste, doar ce va imaginati?

Din cale-afara de provocator, cel mai nou clip electoral al candidatului Vladimir Putin a ridicat multe sprancene a dezaprobare. Dar criticile nu clatina strategia echipei Putin, care spera sa atraga electoratul tinar, inclusiv pe cei care vor vota duminica prima data.

Si in trecut, Vladimir Putin a facut sa se vorbeasca despre imaginea lui de mascul Alfa. Pare sa intinereasca pe masura ce trec anii, iar fostul si probabil viitorul presedinte s-a lasat adesea fotografiat cu bustul gol, la vanatoare, tintind balene ori la pescuit. Ca sa nu mai vorbim de escapada lui pe un Harley Davison, alaturi de o suita de motociclisti inraiti.

Intre timp, opozitia rusa nu sta chiar cu mainile in san. Intr-un mic teatru moscovit se joaca o satira al carei subiect este inspirat din toate informatiile ori barfele care au circulat pe seama lui Putin. De pilda, speculatiile legate de relatia lui cu gimnasta Alina Kabaieva, operatiile cu botox sau zvonurile privind refugierea sotiei lui, Liudmila, la o manastire.

Piesa, intitulata "BerlusPutin", povesteste ce s-ar putea intampla daca jumatate din creierul fostului premier italian, Silvio Berlusconi, ar fi transplantat lui Putin, dupa un accident. Spectacolul se da cu casa inchisa, dar impactul este mai redus decat cel obtinut de Partidul  pro-Kremlin Rusia Unita.
 

Citeste si:

S&P: Romania, printre tarile din Europa emergenta cu vulnerabilitate redusa la socuri din zona euro