Anii urmatori apar apocaliptici. Pur si simplu am vandut libertatea copiilor si a nepotilor nostri pe un soi de sclavie perpetua. Am acumulat cel mai mare munte de datorii din istoria lumii, iar copiii si neporii nostri se vor lupta cu ea toata viata lor", mai scriu jurnalistii.

Urmeaza apoi o serie de statistici incredibile despre cum arata in acest moment cea mai "dezvoltata" tara din lume, statul cu cea mai mare economie din lume, cunoscut publicului larg ca "tara tuturor posibilitatilor".

Saptamana aceasta, presedintele SUA, Barack Obama, vorbea despre faptul ca un esec al negocierilor din Congres, referitoare la majorarea plafonului datoriilor Statelor Unite, care au atins limita maxima legala, ar putea pune in pericol redresarea economica si sa declanseze o noua criza financiara.

Obama avertizeaza: Dezastrul abia urmeaza. In SUA e criza pe toate planurile

Pe muchie de cutit: SUA are obligatii financiare de 100.000 de miliarde de dolari

Datoria anuntata oficial, de 14 trilioane de dolari, nu include si garantiile monetare ale statului pentru sistemele sociale si medicale Medicare, Medicaid si Social Security, care se apropie de 50.000 de miliarde de dolari.

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro!