Oficialul american a afirmat ca, in prezent, credibilitatea cameristei care l-a acuzat pe fostul director FMI de agresiune sexuala este foarte redusa.

"Nu poti crede nimic din ce spune - si este pacat, pentru ca s-ar putea sa nu aflam niciodata ce s-a petrecut in camera aceea de hotel", a adaugat sursa citata.

Intre timp, surse din randul avocatilor apararii descriau un scenariu diferit, in care Strauss-Kahn ar fi recunoscut ca a avut relatii sexuale consensuale cu camerista, oferindu-i acesteia bani.

Anchetatori ai apararii si ai procuraturii au confirmat ca angajata hotelului probabil le oferea servicii sexuale clientilor, iar unele surse au acuzat-o ca ar face acelasi lucru in locuinta pe care i-au pus-o la dispozitie procurorii pe durata anchetei.

Cazul Strauss-Kahn, cu iz de mahala. Dezvaluiri socante despre camerista care il acuza de viol VIDEO

Ministrul francez de Finante, Christine Lagarde, este noul sef al Fondului Monetar International

In paralel, in Franta, jurnalista si scriitoarea franceza Tristane Banon, care sustine ca a fost agresata sexual in 2002 de Dominique Strauss-Kahn, a anuntat ca va depune plangere pentru tentativa de viol impotriva fostului director FMI.

Tristane Banon, care are in prezent 31 de ani, sustine ca a fost agresata sexual in 2002 de Dominique Strauss-Kahn. In replica, Dominique Strauss-Kahn le-a cerut avocatilor sai din Franta sa intenteze o actiune impotriva acesteia pentru denunt calomnios.

Citeste si:

Povestea americanilor care fac avere vanzand imobile ipotecate. Profit de 3 mil dolari/an

A devenit o economie puternica intr-un an, cat altele in sapte, dar se clatina din temelii. Pericolul clasei de mijloc chineze