Tabloidul american, citat de Mediafax, sustine ca cea care il acuza pe Strauss-Kahn de viol este, nici mai mult, nici mai putin, decat prostituata.

"Exista informatii ... ca lua bacsisuri suplimentare, daca intelegeti ce vreau sa spun. Si nu pentru ca ducea prosoape suplimentare", a declarat o sursa din cadrul investigatiei, pentru cotidianul american.

Femeia ar fi fost repartizata la acest hotel pentru ca se stia ca poate aduce castiguri mari. "Cand esti camerista la Local 6, cand ajungi prima data in Statele Unite, incepi cu hoteluri modeste la JFK (aeroport). Nu incepi cu Sofitel", a declarat sursa citata.

Femeia are, de asemenea, "o multime de cheltuieli - la coafor, salon - platite de barbati care nu au legatura cu ea", a adaugat sursa citata.

Potrivit surselor citate de New York Post, detectivii lui Strauss-Kahn au descoperit, de asemenea, dovezi potrivit carora ea facea parte dintr-o schema piramidala care viza imigranti din tara sa de origine, Guineea. "Sunt persoane care au fost victime, care au pretins ca ea a abuzat de ele", a adaugat sursa citata.

Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat. Fostului sef al FMI ii vor fi restituite cele 6 milioane de dolari. VIDEO

Ce a facut Dominique Strauss-Kahn in prima zi de libertate

Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat, vineri, din arest la domiciliu, dupa ce avocatii acestuia au prezentat in instanta o inregistrare care dovedea legaturile cameristei cu un traficant de droguri. In acelasi timp, avocatii au demonstrat ca femeia a mintit sub juramant.

El fusese arestat in luna mai, dupa ce o camerista de la un hotel din New York l-a acuzat de agresiune sexuala. In urma scandalului, Strauss-Kahn a demisionat de la conducerea FMI, fiind inlocuit zilele trecute cu ministrul francez de Finante, Christine Lagarde.

Ministrul francez de Finante, Christine Lagarde, este noul sef al Fondului Monetar International