Lee, un arhitect cunoscut din Hong Kong, i-a oferit femeii cadouri de milioane de lire sterline, dupa care a dat-o in judecata pentru calomnie si santaj, scrie publicatia din Anglia. Unul dintre cei mai bogati barbati ai planetei s-a facut insa de ras in instanta. Si asta pentru ca judecatorul care s-a ocupat de caz l-a declarat mincinos.

Omul de afaceri si-a acuzat fosta "iubita" la politie, insa autoritatile nu ar fi luat nicio masura din lipsa de dovezi, noteaza publicatia britanica.

Miliardarul sustine ca a cunoscut-o pe Fuk Wu in 2006. Lee povesteste ca a angajat-o pe Wu pe un post de secretara, impresionat fiind de priceperea ei in afaceri, dar ca nu a intretinut niciodata relatii intime cu aceasta.

Miliardarul chinez o acuza insa pe fosta „angajata” ca i-ar fi cerut trei milioane de lire sterline sub pretextul ca e insarcinata si ca daca nu o plateste ii va spune sotiei lui de relatia lor.

In fata anchetatorilor, Fuk Wu a avut insa o cu totul alta versiune. Ea a declarat in instanta ca l-a cunoscut pe Lee prin intermediul unui site de intalniri, iar la scurt timp dupa aceea au inceput o relatie. Femeia sustine ca miliardarul i-ar fi facut cadouri foarte scumpe. Mai mult, ea a prezentat si dovezi celor spuse.

Potrivit probelor, barbatul i-a cumparat lui Wu o proprietate amplasata chiar in centrul Londrei, un ceas evaluat la peste 130.000 de lire sterline, o masina de aproape 50.000 de lire si un inel de 30.000£.

Asadar, judecatorul Anthony Pitts a decis ca femeia nu este vinovata de absolut nimic. Mai mult, Pitts l-a acuzat pe Samuel Tak Lee ca a mintit in instanta. Acum, miliardarul va trebui sa plateasca despagubiri in valoare de 1, 5 milioane de lire sterline pentru marturie falsa si acuzatii nefondate.

Citeste si:

Leul, sleit de puteri in fata euro. Moneda nationala a atins maximul ultimelor 10 luni

Alcoolul, in recesiune. Berea savurata la domiciliu costa Europa 260.000 de joburi