Leonardo DiCaprio si-a achizitionat o masina cu data de livrare 2012. Pentru autoturismul hibrid de lux Fisker Karma, actorul va plati 100.000 de dolari, scrie Business Insider.

In schimb, miliardarul Donald Trump este cunoscut pentru pasiunea sa pentru avioane. El a cumparat de la co-fondatorul Microsoft - Paul Allen - un Boeing 757, in care baia si obiectele de aici sunt placate cu aur. Aeronava a costat 100 de milioane de dolari.

Richard Branson are un submarin pentru uzul propriu si al oaspetilor sai. Fondatorul Virgin Group inchiriaza submarinul celor interesanti cu 25.000 de dolari pe weekend.

Un pasionat al masinilor Ferrari a cumparat un prototip din 1957. Modelul a fost vandut la licitatie cu 16,4 milioane de dolari si este cel mai scump autoturism vandut pana acum.

Mikhail Prokhorov are propria sa masina de ski, care functioneaza asemanator consolei Wii. Miliardarul rus este cu siguranta un pasionat al sportului. El mai detine si o echipa de bachet pe care a cumparat-o contra sumei de 200 de milioane de dolari.

Paul Allen, co-fondatorul Microsoft, colectioneaza si restaureaza avioane vechi. Colectia sa include 20 de modele si pana acum a cheltuit 5 milioane pentru aeronavele pe care le tine in propriul hangar. Si-a deschis si un muzeu aici numit "The Flying Heritage" pentru publicul larg.

Regizorul George Lucas a dat 100 de milioane de dolari pentru a-si amenaja un mic orasel in cadrul fermei sale din Calif. El are chiar si doua masini de pompieri, 10 angajati si 2 voluntari.

Milton Verret a cumparat jacheta rosie purtata de Michael Jackson in videoclipul "Thriller", contra sumei de 1,8 milioane de dolari in cadrul unei licitatiei, aceasta devenind cel mai scump obiect de imbracaminte Rock&Roll vandut vreodata.

Seful Oracle, Larry Ellison detine o casa de lux in Malibu ce valoreaza 20 de milioane de dolari. Un pret destul de mic tinand cont de faptul ca averea sa ajunge la 26 de miliarde de dolari.

Vladimir Antonov abia si-a cumparat o echipa britanica de fotbal intrand astfel in clubul select al miliardarilor rusi care detin echipe.

In schimb, fondatorul Amazon - Jeff Bezos - vrea sa construiasca o naveta spatiala.

Steven Spielberg a cumparat o scena cu tot cu decor din filmul "Citizen Kane", din 1942, contra sumei de 60.000 de dolari.

Omul de afaceri new yorkez David Koch are propriul sau balon cu aer cald. Inginerul are o avere de 19 miliarde de dolari.

Bill Gates detine cel mai faimos manuscris al lui Leonardo da Vinci, din cele 30 cunoscute.

Miliardarul Steven Cohen are o colectie de arta impresionanta. El a cheltuit 137 de milioane de dolari pentru tabloul Kooning's Woman III, al doilea cel mai scump tablou vandut vreodata, si 8 milioane de dolari pe un tablou ce infatiseaza un rechin gigant.

Citeste si

Top 10 produse la care Apple a renuntat prea repede GALERIE FOTO

Atentatele din 11 septembrie, dupa 10 ani: a reactionat SUA prea dur? Americanii, complesiti acum de problemele economice