"Ma voi gandi de sapte ori inainte de a scrie pe Twitter", a declarat Valérie Trierweiler pentru postul de stiri BFM TV.

Sambata, presedintele Frantei, François Holland, a afirmat ca i-a cerut partenerei sale sa rezolve "in privat" "afacerile private" si a promis ca astfel de incidente nu vor mai avea loc. 

"Consider ca afacerile private se rezolva in privat. Le spun apropiatilor mei sa accepte cu scrupulozitate acest principiu", a declarat François Hollande, in cadrul unui interviu televizat. 

"Francezii vor ca lucrurile sa fie clare, ca statul sa fie condus de cel pe care l-au ales si sa nu existe nicio interferenta", a adaugat seful statului francez.

In iunie, Valérie Trierweiler l-a sustinut intr-un mesaj postat pe Twitter pe candidatul care se confrunta cu Ségolène Royal, sustinuta de François Hollande.

Ségolène Royal este fosta partenera a lui Hollande si mama celor patru copii ai lor. 

"Nu exista statut (de Prima Doamna). Valérie vrea sa isi pastreze activitatea profesionala. Inteleg. Pornind de aici, ea va fi prezenta alaturi de mine atunci cand protocolul o va cere", a declarat presedintele. "Nu este usor sa ocupi acest loc. Trebuie sa existe reguli", a declarat François Hollande.