The Landmark este format din trei clădiri amplasate într-un pol de birouri din Bucureşti, Central Business District, situat între staţiile de metrou Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei, şi are acces către patru străzi: Vasile Alecsandri, Povernei, Constantin Daniel şi Căderea Bastiliei.

Suprafaţa închiriabilă a celor trei clădiri ajunge la un total de aproximativ 22.000 mp, desfăşurată pe 7 etaje (P+6), iar subsolul este dispus pe 3 niveluri şi oferă peste 370 de locuri de parcare. Proiectul de birouri a fost livrat la finalul anului trecut şi acum găzduieşte patru chiriaşi - GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupă 60% din suprafaţa totală a clădirilor”, se arată în comunicat.

Echipa Colliers International va oferi servicii complete de property management (administrarea prprietăţii – n.r), de la managementul relaţiei cu chiriaşii, la supervizare operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar.

Compania Colliers International se află în plin proces de extindere şi consolidare a portofoliului administrat, mai ales în ceea ce priveşte segmentul de birouri, iar preluarea administrării The Landmark reprezintă un pas important în această direcţie, astfel încât în momentul de faţă avem un portofoliu total de peste 320.000 mp. De asemenea, în calitate de Property Manager, ne propunem să optimizăm performanţele proiectului care este deja valoros din punct de vedere al locaţiei, conceptului şi chiriaşilor”, a declarat Ştefania Baldovinescu, Senior Partner şi Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Pe lângă apropierea faţă de mijloacele de transport în comun, parcurile şi hotelurile din zonă, şi accesul cu maşina dinspre trei străzi, The Landmark oferă mai multe restaurante şi cafenele de top la parterul clădirilor. De asemenea, etajele superioare sunt destinate atât spaţiilor de birouri de clasă A cât şi teraselor în aer liber, ceea ce marchează proiectul ca locaţie de afaceri premium. Complexul are 3 parcaje subterane cu 375 de locuri de parcare.

Portofoliul administrat de echipa Colliers International mai include, pe lângă The Landmark, proiectele de birouri Phoenix Tower şi Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Braşov şi Ştefan cel Mare Building, precum şi trei parcuri industriale în Timişoara, Braşov şi Arad.