"Locuintele sunt off-plan, pe structura de otel, vor fi finalizate in maxim trei luni de la startul proiectului (15 septembrie) si, in premiera pentru piata imobiliara romaneasca, cei care semneaza contracte nu vor plati decat in momentul in care isi vor primi locuinta finalizata", se arata in comunicat.

Proiectul de 170 de locuinte, dezvoltat in Mogosoaia, va prezenta in cadrul primei aparitii la tIMOn o oferta de garsoniere care vor costa 21.012 euro si apartamente cu doua camere de 35.800 de euro.

Dincolo de faptul ca este cel mai ieftin proiect rezidential din zona Capitalei, constructia acestuia se va face, in premiera, exclusiv din banii dezvoltatorului. Nu vor exista contracte offplan si nici avans.

„Pana la finalizarea proiectului clientii nu vor trebui sa plateasca nici un ban. Vom face niste liste de asteptare, vom verifica bonitatea financiara a celor interesati, iar contractul se va semna atunci cand locuinta vafi livrata. In concluzie, nu exista niciun pericol ca beneficiarii proiectului nostru sa piarda bani, asa cum se intampla uneori pe piata”, spune George Diculescu, consilier imobiliar Eurometropola, agentul exclusiv al proiectului.

„Astfel, vizitatorii tIMOn vor putea alege sa cumpere o locuinta pentru care nu va fi nevoie sa plateasca nici bani in avans si nici sa se gandeasca la riscul ca proiectul sa nu fie finalizat la timp. Am decalarat, in repetate randuri, ca dupa cazuri precum Planorama nu putem cere nimanui sa mai aiba incredere in astfel de proiecte pe hartie si ca, pentru a cumpara offplan, oamenii au nevoie de garantii suplimentare. De aceea, am analizat cu mare atentie aceasta oferta, cotata ca cea mai buna din targ, si ne-am asigurat ca nu exista nici un fel de risc pentru vizitatorii tIMOn,” declara, la randul sau, Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

In cadrul tIMOn vor expune unii dintre cei mai puternici dezvoltatori si investitori din Capitala, 22 dintre ei in exclusivitate, astfel incat oferta lor de locuinte va purta marca tIMOn, fara a putea fi regasita la alte targuri.

Dintre acestia, amintim: BeIgloo, Adama, Real Time, Volumetric, Pipera CityLights, Casa Felice, Rezidential Orizont, Green City, Obor Towers, Green Angels, precum si cu oferta exclusiva a 30 de brokeri independenti membri ai ABI – Asociatia Brokerilor Imobiliari.