Aproape 10 ani a durat constructia celebrei vile ITI din Turda. Proprietarul, bulibasa vestit, a vrut sa ridice cea mai impozanta cladire din oras. Si a reusit, pentru ca nu trece zi fara ca vizitatorii, uluiti de multitudinea de turnulete si "broderii" din tabla, sa nu le imortalizeaze. Asta desi poarta este strajuita de lei ce par sa tina la distanta orice intrus.

La constructie s-au folosit materiale de cea mai buna calitate, de la marmura pana la cazi de baie purtand semnatura Versace, iar cele 10 camere au cate 50 de metri patrati fiecare. O curte separata a fost special ingradita pentru carute si masini, dar acum totul este ferecat. Bulibasa a murit de trei ani si a lasat in urma nu doar casa, ci si datorii enorme catre stat.

Casa este singura amintire ramasa de la bulibasa, spune familia Gabor, care nu-si imagineaza ca proprietatea ar putea ajunge pe mana unor straini. Daca nici la urmatoarea licitatie nu vor fi cumparatori, statul va trebui sa-si reduca pretentiile la jumatate din suma ceruta initial, adica 250.000 euro. Asta, daca va aparea vreun un cumparator.