La prima incercare de vanzare, stabilita pentru 9 mai, pretul de pornire al licitatiei era de 53,4 milioane de euro, dar Euro Insol, lichidatorul firmei, a anuntat o noua licitatie pe 16 mai, la un pret diminuat cu 15%. 

INR Management Real Estate a intrat in faliment la inceputul acestui an. Cu o expunere de 380 de milioane de lei (85 milioane de euro), BCR are o cota de peste 99% din creantele firmei. Astfel, pierderea bancii va depasi aproape de 40 milioane de euro, daca vanzarea s-ar realiza la pretul de 45,5 milioane de euro. 

Proiectul format in prezent din 171 de apartamente nevandute, spatii comerciale, 176 de locuri de parcare, restaurant, club, spa&fitness si un lot de teren de 20 de hectare, era evaluat la aproximativ 50 de milioane de euro, potrivit unei evaluari realizate de consultantii firmei Jones Lang LaSalle. 

La inceputul anului, Remus Borza spunea ca pretul de vanzare al proiectului nu va putea cobori sub evaluare. La aceeasi data, Euro Insol va incerca sa vanda si doua terenuri, unul de 1.825 mp in Soseaua Ghe. Ionescu Sisesti, din nordul Bucurestiului, (cu un pret de pornire de 221.000 euro) si celalalt, de aproape 6 hectare, in comuna Snagov, compus din 15 loturi ( cu un pret de pornire de circa 2,1 milioane de euro).  Pe cele doua terenuri compania intentiona sa dezvolte ansambluri rezidentiale. 

Silver Mountain a fost initiat in 2008, cu putin timp inainte de izbucnirea crizei, iar planurile initiale prevedeau o investitie de 300 de milioane de euro pentru construirea unor blocuri cu 600 de apartamente de lux, un hotel Radisson, club de tenis, teren de golf si alte facilitati.