Denumita Updown Court, resedinta are 103 camere, cinci piscine, doua apartamente de tip penthouse si un eliport.

Pentru ca Allen-Vercoe, 67, nu a reusit sa plateasca ipoteca de 50 milioane de lire sterline, ea a intrat in posesia bancii. Institutia financiara a dat faliment, iar multe dintre imprumuturi au ajuns in posesia statului. Acum, guvernul irlandez incearca sa ii gaseasca un cumparator.

In 2002, cand a cumparat casa, Leslie Allen-Vercoe a luat-o in administrare pentru suma de 20 de milioane de lire, iar intre timp a mai investit in renovari mai mult de 30 de milioane.
 
Construita in 2002, in stil neoclasic californian, cladirea a fost ridicata pe locul pe care, in anii ’70 se afla proprietatea printului Egiptului, Sami Gayed.
 
La constructia casei, care are 24 de dormitoare si 23 de bai, au fost folosite unele dintre cele mai rare si mai scumpe materiale, in special marmura italiana. Aleea care duce pana la resedinta este, de asemenea, pavata cu marmura.
 
Resedinta mai are o sala de cinema cu 50 de locuri, sali de bowling si de sport, teren de tenis, o pivnita care adaposteste 3.000 de sticle de vin si un buncar.
 
Printre vecinii celebri se numara Elton John si chitaristul de la Queen, Brian May.

Citeste si

 Efectele unei eventuale crize a Italiei asupra Romaniei vor fi directe. Cum vor fi afectati milioane de romani

 Italia cade si trage dupa ea intreaga Europa. 6 cauze pentru care fostul imperiu a ajuns pe marginea prapastiei