Proiectul va fi lansat oficial la sfarsitul lunii aprilie, iar primele locuinte vor avea un pret promotional de 59.000 de euro. Compania a contractat deja 11 unitati.

"Dupa finalizarea promotiei, pretul de vanzare va creste cu 2-3.000 de euro, la care se va adauga si costul de transport", au declarat reprezentantii companiei, citati de Mediafax. 

El a precizat ca locuintele pot fi comandate oriunde in tara, si sunt realizate intr-un termen redus, utilizand prefabricate la o baza de productie a companiei din Ilfov.

"Nu ne-am propus sa incepem dezvoltari imobiliare. Sunt convins ca am avea clienti, dar bancile nu finanteaza si nu dorim sa facem asemenea investitii din fonduri proprii", au mai spus acestia.

Totusi, compania are in vedere realizarea unui proiect propriu redus, de patru blocuri, pe un teren de un hectar, dar lucrarile vor fi initiate atunci cand Delta va putea finanta investitia.

Delta a fost infiintata in 1993 si este specializata in constructia si repararea drumurilor, printre lucrarile realizate fiind reabilitarea sistemului rutier de pe mai multe strazi din Bucuresti, precum si modernizarea unor drumuri judetene si nationale.