Cantareata alocuit in aceasta vila in stil toscan, cu cinci dormitoare si sase bai, piscina, spa si spatii pentru servitori, in timpul perioadei dificile prin care a trecut in 2007.

Cu toate acestea, Britney Spears si-ar putea recupera usor pierderea din vanzarea locuintei, intrucat se pare ca i s-au oferit 10 milioane de dolari pentru a juriza concursul "'The X Factor" din SUA.

Logodnicul si managerul cantaretei, Jason Trawick, "negociaza de ceva vreme" cu producatorii show-ului de televiziune in acest sens, potrivit presei.

Britney se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de caderi nervoase. Tot in 2008, Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston si Jayden James.

Insa, de atunci, Britney Spears a reusit sa isi reabiliteze imaginea si sa isi relanseze cariera muzicala, incepand cu lansarea albumului "Circus", in decembrie 2008. Spears a obtinut si o aparitie speciala in serialul de comedie "Glee", dupa un turneu mondial de succes in 2009. In martie 2011, cantareata si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100.

Citeste si:

Cand pasiunea se transforma in arta. 15 case SF, care exista in realitate GALERIE FOTO