Cele 242 de garsoniere si apartamente vor fi terminate in ultimul trimestru al acestui an si sunt situate in ansamblul rezidential Quadra 2, situat in cartierul Militari din Bucuresti.

Quadra 2 va fi la vanzare si la primul targ imobiliar virtual, ImoSfera, ce se va desfasura in perioada 21 iunie - 27 iunie.

Dezvoltatorul este Conarg Real Estate, care a anuntat miercuri, intr-un comunicat, reluarea vanzarilor de apartamente in cadrul proiectului situat langa Universitatile Politehnica si Spiru Haret.

"Avand in vedere succesul pe care l-am avut cu apartamentele pretabile programului Prima Casa in ansamblul Rasarit de Soare, am decis sa repozitionam Quadra 2 in functie de cererea existenta pe piata", a declarat, in comunicat, Romeo Cazanescu, directorul general al Conarg Real Estate, parte a holdingului Conarg din Pitesti, controlat de omul de afaceri Valentin Visoiu.

Proiectul Quadra 2 este amplasat in imediata vecinatate a primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place, in zona parcului Politehnica.

Conarg Real Estate a livrat pana in prezent peste 1.300 de unitati locative in complexul rezidential Quadra Place si in ansamblul Rasarit de Soare.