Probabil ca nu seamana cu apartamentul la care visati, dar asta nu inseamna ca unele dintre ofertele publicate in ultimul timp nu par suficient de interesante incat sa nu le acordati macar putina atentie si poate chiar si o vizita.

Asadar, imobiliare.ro ne prezinta cel putin o oferta interesanta!

Priviti si alegeti cu atentie, iar daca mai puteti astepta, sfatul specialistilor este sa mai asteptati pentru ca pretul caselor va continua sa scada, dupa masurile de austeritate anuntate de Guvern.

Aceleasi voci prevestesc insa si o inasprire a conditiilor de creditare, desi cel putin pana la finele anului va exista Prima Casa. Nimeni nu risca insa sa spuna ca stie exact ce se va intampla si sa si garanteze ca asa va fi. Cel mai bine este sa alegeti asa cum va dicteaza nevoia!

Mergem mai departe pe www.anunturiparticulari.ro. Oferta este urmatoarea!

Si mai departe de atat, sunt cateva promotii la vanzarea de apartamente si pe www.magazinuldecase.ro!

Daca nimic din toate astea nu v-a convins si va ganditi ca mai bine mai cereti de la banca 20.000 de euro si va luati o casa noua, dezvoltatorii v-au pregatit oferte destul de interesante!

Si nu uitati sa aruncati macar o privire si pe casele executate silit ca si bancile au cateva oferte bune! Consultati executari.com sau executatsilit.ro si poate veti gasi exact ce cautati!

Aveti aici Prognoza specialistilor cu privire la ce se va intampla cu pretul apartamentelor!