Copila de sase ani si-a facut prima aparitie in show-ul TV “Toddlers and Tiaras”, difuzat de TLC. In controversata emisiune copilele sunt coafate si machiate, li se pun extensii de par, pantofi cu toc si orice altceva le-ar putea ajuta sa castige concursul de frumusete televizat. Isabella Barrett a devenit rapid printre favoritele spectatorilor, prin felul sau de a spune totul verde-n fata.

Intre timp, Isabella s-a retras din show-ul de televiziune, iar are acum propria linie de bijuterii. Glitzy Girl, bratarile norocoase si trusele de machiaj pe care le promoveaza i-au adus fetei foarte multi bani, asa ca isi permite sa traiasca o viata de lux.

Potrivit mamei sale, care a acordat un interviu ziarului britanic The Telegraph, nici viata pe care cea mica o ducea inainte nu era una mai putin costisitoare. Aparitiile in show-urile de moda insemnau haine facute pe comanda de pana la 10.000 de dolari, bronz artificial sau extensii de par de 500 de dolari.

“Sunt un superstar, am propria mea linie de bijuterii si ador sa fiu eu sefa. Ce iubesc cel mai mult sunt pantofii. Am peste 60 de perechi”, a declarat Isabella Barrett.

Brandul preferat de incaltaminte al milionarei de sase ani este Michael Kors, dar aceasta detine si nenumarate posete de la Burberry. Cu toate astea, cel mai mare rasfat il reprezinta room service-ul, pentru ca adora hotelurile de lux si mancarea servita acolo. La un moment dat, Isabella a comandat mancare de 2.200 de dolari, incluzand filet mignon si homari, doua dintre felurile ei preferate.

“Stiu ca pare exagerat, dar pentru noi e doar amuzant si face parte din personalitatea ei”, spune mama fetei, care nu s-a suparat pentru nota de plata, asa cum nu a avut nimic impotriva sa cumpere un mini-Cadillac pentru copilul-vedeta.