Una la 175 de milioane. Aceasta era sansa americanilor de a nimeri toate cele sase numere castigatoare. Mark si Cindy au asadar toate motivele sa jubileze. Mecanicul de 52 de ani din Missouri si sotia sa vor primi jumatate din fabuloasa suma pusa in joc de loteria americana. Emotionata, Cindy, care isi pierduse slujba de secretara in urma cu 6 luni, a povestit intr-o conferinta de presa cum a descoperit ca are biletul castigator.

"Nu aveam ochelarii la mine si ma tot gandeam: oare astea sunt numerele? astea sa fie? Tremuram toata, l-am chemat pe sotul meu si i-am spus : "cred ca o sa fac infarct!", a povestit Cindy Hill.

Chiar daca au intrat in randul multimilionarilor, norocoasa familie isi doreste totusi ca unele lucruri sa ramana neschimbate.

"Sper din tot sufletul sa ramanem cu picioarele pe pamant. Sa fim aceeasi oameni care eram ieri"

Cat despre cum au de gand sa cheltuiasca banii, fericitii castigatori au marturisit ca primul lor gand este sa isi ajute copiii si nepotii.

"Vom deschide conturi pe numele nepotilor nostri, unde vom pune bani ca sa poate merge la facultate", a spus Cindy.

Pe langa cei trei copii biologici, Mark si Cindy au si o fata adoptata. Ei le-au marturisit reporterilor ca isi doresc acum sa mai infieze un copil.

Cei doi soti vor imparti premiul de 588 de milioane de dolari cu un alt fericit castigator din Arizona. Acesta nu a venit inca sa isi ceara oficial banii, dar camerele de supraveghere dintr-un magazin i-au surprins reactia entuziasta, cand a aflat ca a devenit milionar.