Conform datelor de la Registrul Comertului, firma are ca asociat unic pe Adelina Alexandra Lacatusu, in varsta de 24 de ani. Portofoliul companiei include produse precum lenjeria fara cusaturi sau colanti cu efect anticelulitic, antiinflamator, de hidratare sau modelare corporala.

Potrivit reprezentantilor firmei, produsele sunt selectate in principal de pe piata italiana, dar si de pe cea poloneza, si sunt distribuite in Romania sub brandul Escapade. Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, in 2011 Escapade Fashion a avut o cifra de afaceri de 244.000 lei si un profit net de 75.000 lei.

"Publicul cauta produse noi care sa fie nu doar estetice si de foarte buna calitate, ci sa si aduca diferite servicii in domeniul intimo&collant. Ideea noastra a fost sa umplem acest gol si astfel a aparut Escapade, prima firma de vanzari directe specializata in textile touch. Felul extraordinar in care am crescut in acest an si jumatate ne confirma ca ideea noastra a fost corecta", a declarat Cristian Zima, directorul general al firmei, citata de Mediafax.

Escapade estimeaza ca va ajunge la peste 10.000 de parteneri/distribuitori pana la sfarsitul acestui an.