Aaron Levie a pus bazele unei firme care produce casete pentru stocarea informatiilor in cloud pentru marile companii. Asta se intampla in 2005, in timpul facultatii la care a renuntat ulterior pentru a se ocupa strict de afacerea pe care a pus-o pe picioare impreuna cu un prieten din copilarie.

"Cand am infiintat Caseta, singurul nostru gand era sa gasim modalitati mai bune pentru ca oamenii sa poata stoca date. A fost o perioada foarte incitanta", povesteste Levie.

La inceput, actualul milionar abia daca avea suficienti bani pentru a se intretine. "Castigam putini bani la inceput. Imi plateam un salariu de 500 dolari pe luna si traiam cu taitei instant. In primii doi ani si jumatate dormeam pe o saltea, la birou. Era ca si cum as fi trai intr-un submarin. Ma trezeam si ma apucam de munca. Treceau si cate doua zile fara sa ies din birou", isi aminteste acum Levie. 

Profitul a aparut destul de greu, pentru ca oamenii erau reticenti la ideea ca ar putea sa-si tina informatiile in siguranta in cloud. Totusi, dupa opt ani de munca, Levie a castigat increderea consumatorilor si atat compania Box Inc. cat si averea lui au crescut spectaculos. Nu si pretentiile. Intalnirile pe care le are cu partenerii sai de afaceri se pot desfasura chiar si intr-un fast-food. 

"Merg la restaurant cu pretentii doar daca un client imi cere asta. Chiar ultima afacere am incheiat-o in timp ce mancam la McDonald's", spune tanarul multimilionar.