Noua structură MedLife la nivelul regiunii Transilvania este reprezentată de 5 spitale mono si pluridisciplinare, 7 laboratoare de analize, 8 clinici de mari dimensiuni care integrează și departamente performante de imagistică medicală, 2 maternități și un centru de fertilizare in vitro.

Din acest moment, MedLife devine lider detașat și la nivelul regiunii Transilvania, cu peste 60 milioane de euro cifră de afaceri numai în această zonă geografică și finalizează cu succes una dintre cele mai relevante și complexe acțiuni de pe piața serviciilor medicale din România. Totodată, încheiem un ciclu de transformare a companiei într-o organizație națională de anvergură ce poate acoperi multidisciplinar cea mai mare parte a serviciilor medicale de bază”, a declarant Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

Înființat în anii ’90, Polisano este primul grup complet integrat din domeniul medical din România. Acesta include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii situate în București și Sibiu, dar și un spital privat – Spitalul European Polisano din Sibiu - recunoscut ca fiind unul dintre cele mai moderne și mai performante unități spitalicești din România.

În aproximativ 25 ani de activitate, Polisano a deservit cca 2,1 milioane de pacienți atât în zona de retail, cât și în cea corporate. Compania are în prezent peste 500 de angajați și a înregistrat la nivelul anului 2016 o cifră de afaceri de cca 80 milioane lei.

Consultanții MedLife în tranzacția Polisano au fost TaxHouse pe partea de consultanță fiscală și Dima&Asociații pe partea de consultanță juridică. Consultanții vânzătorului au fost PWC pe partea de consultanță în tranzacție și David&Baias pe partea de consultanță juridică.

Furnizorul privat de de servicii de sănătate MedLife operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt tranzacționare la Bursa de Valori București.