Cele mai importante doua firme ale grupului Gral Medical sunt Gral Medical si Medical Center Gral, care cuprinde noua clinici, din care cinci Oncofort, 11 laboratoare, doua centre de Imagistica Medicala si doua centre de radiologie dentara. Echipa medicala a retelei depaseste 1.200 de persoane. 

Potrivit unor declaratii anterioare, estimarile pentru acest an se bazeaza pe cresterea incasarilor de tip retail, implementarii de servicii noi de diagnostic si tratament si generarii de venituri pe segmentul spitalizarii de lunga durata. 

In 2012, compania a avut venituri de 75 milioane lei si a oferit servicii de diagnostic si tratament oncologic pentru 2.700 de pacienti, in crestere cu 25% fata de anul anterior. Centrele oncologice au avut anul trecut o crestere organica a veniturilor de aproape 60%.

Potrivit Gral Medical, din 1 mai, servicii medicale de radioterapie prestate de companie sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. 

Grupul preconizeaza ca in al doilea semestru al anului va deschide oficial, in Bucuresti, primul sau spital privat, pe care il dezvolta pe o infrastructura existenta, din fonduri proprii, si nu de la zero, cum intentionase initial.  Gral Medical a decis transformarea, in etape, a unui centru de diagnostic in spital, desi planurile initiale vizau o investitie greenfield de 30 milioane euro, cu finantare externa. Astfel, investitia in cladirea in care este dezvoltat spitalul a debutat cu o clinica, care a fost completata ulterior cu un centru de imagistica, unul de dializa, unul de radioterapie si chimioterapie si, in acest an, cu sectia de chirurgie.  Initial spitalul va avea 55 de paturi, iar ulterior va ajunge la 100 de paturi.  In 2013, Gral va mai investi aproape 1,5 milioane euro intr-o a doua sectie de radioterapie in cadrul spitalului, dotata cu echipamente oncologice de ultima generatie. 

Cladirea in care este dezvoltat spitalul este situata in zona pietei Alba Iulia din Capitala, are o suprafata de circa 10.000 metri patrati si se desfasoara pe doua etaje.  Tot in acest an, Gral va deschide un centru de analize medicale la Ramnicu Valcea.  In primul trimestru, compania a cumparat policlinica Sanostar din Sibiu, cu care colabora de mai multi ani.  Grupul Gral este detinut de Robert si Georgeta Serban.