Anuntul a fost facut de Bill Luckett, intr-o postare pe Facebook: ''Madidi Restaurant 2001 - 2012. Madidi a fost unul dintre cele mai bune restaurante din Mississippi, detinut de Bill Luckett si Morgan Freeman. Le multumim numerosilor clienti care au cinat la noi pe parcursul anilor". 

Bill Luckett, care mai detine si un club de blues impreuna cu Morgan Freeman, a precizat ca, in prezent, cauta un cumparator pentru restaurant. 

"Restaurantul nu a facut niciodata bani. Niciodata nu a fost vorba de bani pentru noi. Succesul nu se masoara intotdeauna in castiguri financiare... Exista o satisfactie in a-ti ajuta comunitatea si a-i expune pe oameni la ceva ce n-au mai experimentat", a mai spus Luckett. 

"Ne-am propus sa oferim o experienta. Datorita lui Morgan - si mie intr-o masura mai mica -, am avut capitalul sa facem asta", a incheiat acesta. 

La randul sau, Morgan Freeman s-a declarat incantat de faptul ca aceasta afacere a sa si a partenerului sau a contribuit la imbogatirea orasului Clarksdale, aflat anterior intr-o situatie defavorizata.

"Suntem mandri ca ne-am implicat", a spus actorul, potrivit Mediafax.

Morgan Freeman, recompensat la inceputul acestui an cu un Glob de Aur pentru intreaga cariera, este cunoscut pentru filme ca "Strada/ Street Smart", "Soferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Inchisoarea Ingerilor/ The Shawshank Redemption" si "Invictus/ Neinfrant".

Actorul in varsta de 74 de ani, care a cunoscut succesul in cinema dupa ce a trecut de varsta de 50 de ani, a primit, in februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestatia din "O fata de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood.