CV-ul este creatia unei tinere care este inca eleva de liceu, dar are o bogata experienta de "promoter, manechin-model-fotomodel, figuratii, hostess, animatoare, streaptease", la un numar impresionant de firme. Salariul, mai mult decat atractiv - "37 mil".

Jobul de asistenta-receptie la care a aplicat pare sa fie floare la ureche pentru adolescenta care a indurat atatea, pe vremea cand lucra ca promoter: "Nu aveam voie sa mananc sa mestec guma sa consum bauturi racoritoare sau alcolice in magazin, nu aveam pauza".

Memorabile sunt insa responsabilitatile avute pe cand lucra intr-un local de strip-tease: "consumam la masa cu clintii,radeam cu ei,faceam private-uri cu mai multe fete si cu clientii sau doar eu si eii,nu avea voie clientul sa consume din bautara comandata de mine,nu avea voie sa ma atinga doar daca il lasam eu,randul la dans la bara imi venea de fiecare data la 2 ore , tineam minte primele fetedin naintea mea,daca nu intream la timp la dans luam amenda (20 lei), dansam cu clintii,luam spaga".

Citeste mai departe pe Stirileprotv.ro.