"Este o discuţie privind schimbarea şefului ANAF. Sunt încă discuţiile în derulare. Până când nu va apărea în Monitorul Oficial decizia de numire din partea primului ministru a persoanei care va ocupa funcţia de şef de la Fisc, nu are rost să facem speculaţii. Indiferent cine vine în această poziţie, va trebui să aibă un contract clar de perfomanţă, va avea nişte indicatori clari de performanţă şi, dacă nu răspunde, dacă nu îndeplineşte aceşti indicatori... acea persoană... În următoarele zile se va lua o decizie (cu privire la noul şef al ANAF - n. r.)", a spus Teodorovici, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Fostul premier Mihai Tudose a decis, pe 19 iulie 2017, eliberarea din funcţie a fostului preşedinte al ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, şi, printr-o altă decizie publicată în Monitorul Oficial, Mirela Călugăreanu a fost numită şef al Fiscului, având rang de secretar de stat.

Anterior, ea a fost director executiv la Direcţia de Colectare în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti.