Sa incem cu diva: Madonna! Dupa ce si-a (in)cantat prietenii ei de lunga durata Dolce si Gabbana, artista a devenit femeie de casa, care nu se sfieste chiar sa spele vase fara manusi in noua campanie Dolce & Gabbana.

Vedeta a pierdut recent contractul cu Louis Vuitton in favoarea topmodelului Lara Stone.

O alta blonda, Claudia Schiffer, care nu mai are nevoie de nicio prezentare apare in trei campanii - Salvatore Ferragamo, Chanel, Lancome – dar in ipostaze foarte diferite.

A treia blonda la rand!  Actrita Scarlett Johansson este in al treilea sezon pentru Mango.

Gata cu blondele totusi! Ce e prea mult strica! Focoasa Eva Mendes ii ramane fidela lui Calvin Klein ai carui blugi se pare ca ii plac la nebunie.

Bruneta Liv Tyler face la randul ei foarte multi bani din reclamele pentru G-Star, Megan Fox se lasa fotografiata pentru Armani Jeans, iar Kate Moss apare la cererea consumatorilor de produse Just Cavalli sau Longchamp.

Actrita si manechinul Emma Watson este o pasionata a Burberry.

Dar nu numai femeile frumoase fac bani din publicitate la marile case de moda.

Recent, Pele, Diego Armando Maradona si Zinedine Zidane s-au dedat la astfel de placeri.

Pele si Maradona au avut tot timpul divergente, dar in spotul publicitar, Maradona este arbitru intre un joc de fotbal asa ca pentru copii intre Pele si Zidane.

Campania de imagine care ii include pe cei trei va incepe in luna iunie, iar pe 17 mai ne asteapta o surpriza.

Pe www.louisvuittonjourneys.com puteti vedea clipul cu cei trei mari fotbalisti ai lumii si puteti vota intre Pele si Zidane. Cine credeti ca poate castiga meciul?

Louis Vuitton colaboreaza cu cele trei zeitati tocmai la timp pentru Cupa Mondiala, care incepe in iunie, in Africa de Sud, iar Diego Maradona, Zinédine Zidane si Pelé sunt imaginile unei campanii publicitare care pune in valoare gentile din panza cu sigla casei de moda!