Cuvantul “sex” apare cel mai des in cautarile angajatilor pe internet, in timp ce “prostituate” si “alcool” apar in 7 rapoarte ale investigatiei.

Eric Thorson, inspectorul general al Trezoreriei, a declarat pentru The Hill ca “multe organizatii au oameni care fac lucruri tampite”.

Multe dintre acuzatiile aduse angajatilor s-au dovedit a fi nefondate sau au fost trecute cu vederea, dupa cum arata documentele.

Un manager al Oficiului de Control al Monedei a fost acuzat ca intretine relatii sexuale cu o subordonata. Cei doi au fost surprinsi de catre angajatii de paza facand sex fie in birou, fie in casa scarii. Mai tarziu s-a decis ca incidentul nu merita sa fie investigat.

In 2009, un alt angajat al Trezoreriei, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a incercat sa intre pe stadionul UNC cu alcool, in conditiile in care acest lucru este interzis. Barbatul a fost oprit si identificat de catre un agent de politie, avand un comportament necorespunzator. Angajatul a recunoscut fapta, iar inspectorul general a concluzionat ca a incalcat politicile Trezoreriei.

O investigatie in 2010 a scos la iveala faptul ca un examinator bancar al OCM accepta "cadouri" de la diversi directori de banca, cand mai multe institutii erau examinate. Nu au urmat acuzatii penale.

O angajata care se ocupa de contractarea firmelor private pentru stat nu a declarat ca sotul ei lucra pentru una dintre aceste companii. De asemenea, s-a descoperit ca aceasta accepta "atentii" de la diverse firme pentru a-i influenta decizia. Mai mult, a dat declaratii false in timpul investigatiei, insa ancheta nu s-a finalizat cu acuzatii penale.

Un specialist IT, din cadrul OCM, a fost acuzat de o fosta angajata, de hartuire sexuala. Investigatorii nu au gasit dovezi clare pentru a sustine acuzatia. 

Un alt angajat al Trezoreriei a folosit internetul de la locul de munca pentru a cauta prostituate pe Craiglist. Documentele  mai arata ca acesta naviga pe site-uri erotice in fiecare saptamana. Se pare ca barbatul platea camerele de hotel in care avea intalnirile sexuale, cu banii Trezoreriei. Dupa ancheta a demisionat.