De asemenea, ei au cantat imnul de stat si au scandat lozinci precum "Jos Guvernul", "Unitate", "Hotii". Unii dintre protestatari au avut si pancarte cu mesajele "Guvernul Boc, bani ioc", "Profesori titulari muritori de foame meditam guvernanti", "Boc si Basescu, sa traiti bine".

Rabufnirea vine dupa o saptaman in care au refuzat sa intre in clase si sa dea note. Asa cum se intampla la toate mitingurile la care au loc incidente, au venit jandarmii.
Cadrele didactice din judetul Buzau vor continua seria protestelor miercuri, cand este programat un mars intre Primaria municipiului si Prefectura judetului, iar la final va avea loc un miting in Piata Dacia.
De asemenea, cursurile in scolile din judetul Buzau raman suspendate, dascalii continuand greva generala declansata in 16 martie.

Sindicalistii ameninta ca daca in urma acestor actiuni de protest nu vor fi gasite solutii pertinente pentru problemele pe care le ridica angajatii din educatie, la inceputul lunii iunie ar putea fi declansata greva generala pe termen nelimitat, care va duce la neincheierea situatiei scolare, deci la blocarea anul scolar.
Liderii sindicali spun ca actiunile de protest nu vizeaza doar salariatii din sistem, ci si ceea ce se intampla cu elevii.