"Era primul termen si a fost amanat pentru 26 ianuarie 2011. S-au depus documente din partea ambelor parti. Nu am cum sa comentez daca e un termen prea lung sau unul prea scurt. Asteptam noua infatisare", a explicat Marian Toma.

El a adaugat ca pana la viitorul termen, decizia Curtii din Pitesti ramane in picioare si va plati in continuare o dobanda formata din Euribor plus 1,5% - marja.

BCR a fost aparata in procesul de la ICCJ de fostul ministru al Justitiei, Valeriu Stoica, vicepresedinte al PDL, partid aflat la guvernare.

"Domnul Stoica a spus in fata instantei ca BCR nu a fost niciodata sanctionata contraventional de catre ANPC pentru cazul acesta si ca atare nici nu a platit vreo amenda. Noi avem date certe ca acest lucru s-a intamplat. Vom vedea ce va spune instanta cand va vedea documentele", a mai spus Toma.

Marian Toma plateste o dobanda la credit de circa 2,5% adica Euribor + 1,5% si spune ca daca ar pune si toate comisioanele ar ajunge la putin peste 3%.

BCR, cea mai mare banca din Romania, este cea care a dat acest credit cu dobanda - soc, dar nu de bunavoie!

Printr-o hotarare executorie a instantei, banca a fost obligata sa-i aplice acest "cost al creditului" clientului sau Marian Toma! Cum si de ce?

Citeste intreaga poveste AICI: Cine este romanul cu cea mai mica dobanda la credit - Euribor + 1,5% - si cum a ajuns aici

Vezi si:

Cazul BCR versus clientul Toma: cine are dreptate?

Razboiul clienti versus banci: Se pregatesc procese pe banda rulanta!

Cat te costa daca vrei sa dai banca in judecata

Numarul clientilor nemultumiti ai bancilor organizati in grupuri pe internet a trecut de 12.000!

Mii de clienti nemultumiti s-au organizat pe internet si ameninta bancile cu procese collective

Bancile pierd 95% din procesele deschise impotriva dobanzilor mari