Citi Value Card restituie clientilor 5% din banii cheltuiti la cumparaturile zilnice precum alimente, combustibil, imbracaminte si incaltaminte, mese la restaurant sau bilete la cinema, in primele 90 de zile de la emiterea cardului, a anuntat compania.

Dupa aceasta perioada, clientii vor primi 2% la cumparaturile din categoriile mentionate, neconditionat de o suma minima cheltuita sau de numarul de tranzactii efectuate, suma maxima pe care o poate primi inapoi lunar clientul fiind de 300 de lei (brut). Suma reprezentand recompensa este creditata in contul aferent cardului de credit si este evidentiata in extrasul de cont lunar.

Detinatorii de card beneficiaza de reduceri suplimentare de pana la 20% la toate produsele si serviciile achizitionate de la 100 de firme din peste 700 de locatii din toata tara, dar si de oportunitatea de a vizita gratuit 17 muzee din Romania, impreuna cu doi prieteni sau membri ai familiei.

Garantia extinsa cu un an pentru produsele electronice achizitionate cu Citi Value Card este o alta caracteristica a acestui produs.

In acelasi timp, clientii beneficiaza de servicii precum alerte prin SMS sau e-mail privind fiecare plata efectuata, posibilitatea achitarii facturilor de utilitati prin telefon sau modalitati flexibile de rambursare.